Postopek nakupa

V naši spletni trgovini (replikator.si) so na ogled vsi izdelki, ki so na voljo za prodajo. Izdelki so urejeni po kategorijah in predstavljeni s fotografijo ter podatki o velikosti, materialu in barvi ter ceni.

Košarica

Izbrane izdelke lahko dodate v košarico s klikom na gumb »Dodaj v košarico« pod ali ob izbranem izdelku. Če se pomaknete z miško na povezavo »Košarica« (najdete jo v desnem zgornjem kotu spletne strani) ali če kliknete nanjo, lahko v vsakem trenutku preverite vsebino košarice ali odstranite izbrani izdelek. Istočasno vam košarica omogoča, da nadaljujete “na blagajno” ali zaključite nakup.

Kuponi

Kupone, ki jih občasno delimo preko e-novic ali preko socialnih omrežij, lahko uporabite za unovčenje popusta. Koda kupona, popust in datum veljavnosti kupona so vedno nedvoumno označeni na kupon. Kodo kupona uporabite tako, da jo vnesete v polje “Kupon” v košarici, do katere lahko dostopate s klikom na povezavo »Košarica« (najdete jo v desnem zgornjem kotu spletne strani), nato pa nadaljujete postopek naročila s klikom na gumb “Na blagajno”. Popust se obračuna avtomatsko, na posamezno naročilo pa lahko unovčite največ en kupon.

Nakup

S klikom na gumb »Na blagajno«, ki se pojavi, ko se z miško pomaknete na »Košarico« v desnem zgornjem kotu; ob ogledu »Košarice« pa kliknete »Na blagajno«, lahko nadaljujete z nakupom in zaključite vaše naročilo tako, da nam zaupate vsaj vaš naslov za dostavo in način plačila ter nakup potrdite s klikom na »Zaključi nakup«.

Izdelava po naročilu

Izdelave po naročilu sprejemamo preko kontaktnega obrazca ali direktno na naš e-naslov info@replikator.si. O cenah in času izdelave ter dostave se dogovarjamo z vsako stranko posebej. Povpraševanje ni pogoj za nakup.

REPLIKATOR - Unikatni leseni izdelki
Scroll to Top