Spletna trgovina lesenih izdelkov

Brezplačna dostava pri nakupu nad 45 €

Ideje za darila

Leseni izdelki so odlična izbira za darilo. Presenetite svoje najdražje za rojstni dan, božič, posebne priložnosti, ali kar tako. Lesene škatlice lahko uporabite za popestritev glavnega darila, lesene podstavke za vselitveno darilo, lesene snežinke pa se odlično podajo na novoletno lelko, kakor tudi za božična darila pod jelko.

Leseni božični okrski za jelko

Leseni božični okraski so naj prodajan izdelek pred božičem. Pohitite, saj jih nikoli ni dovolj.

Okrasne lesene škatle za shranjevanje

Majhne stvari so običajno naj dragocenejše. Zato jih varno shranite v naše škatlice, da bodo trajale večno.  

Dekorativni leseni podstavki za kozarce in posodo

Ste povabljeni na rojstni dan pa ne veste kaj bi kupili? Podarite zanimive podstavke za kozarce. Z temi podstavki ne bote zgrešiti. Edina nevarnost je, da darilo  poželo preveč pozornosti.

Dekoracija doma

Vsi izdelki so izdelani tako, da so praktični in služijo svojemu namenu. Oblikovani so s privdihom drznosti in drugačnosti.  Naravni material, les pa jim daje brezčasno modernost in unikatnost.

Izdelano v sloveniji

Vsi izdelki so oblikovani, izdelani in obdelani pod našo streho. Skrbno izbiramo kakovostne materiale, kolikor je le mogoče z lokalnim poreklom.

Naravni materiali

Ob negi in pravilni uporabi so lahko leseni izdelki v dolgotrajni uporabi. Čiščenje lesenih izdelkov naj bo ročno. Po pranju izdelke postavimo navpično, da voda čim hitreje odteče. Les je material, ki diha. Če le ta ni zaščiten se lahko po dolgotrajni izpostavljenosti na sončni svetlobi, spremeni. Ob stiku z večjo količino vlage se lesen izdelek lahko  deformira.

Leseni izdelki - spletna trgovina - mobilno prijazno

V podjetju REPLIKATOR d.o.o. se trudimo  objavljati  preverjene in pravilne podatke. V kolikor v naši spletni trgovini odkrijete  napake, nas prosim kontaktirajte preko kontaktnega obrazca. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.
Kljub trudu in previdnosti, se lahko pojavi napačna ali zastarela fotografija. V tem primeru bo REPLIKATOR kupcu omogočil odstop od nakupa.
Spletna trgovina REPLIKATOR © 2021 – 2023

Shopping Cart
REPLIKATOR - Unikatni leseni izdelki
Scroll to Top